Lietuvių daina Zagrebe paskelbė madų šou pradžią


2006-07-07
Lietuvių daina Zagrebe paskelbė madų šou pradžią

Vestuvės mažame miestelyje

Dainininkė Geltona šią savaitę sumainė žiedus su savo ilgalaikiu draugu Mariumi. Vestuvės įvyko viename mažame miestelyje ir jose dalyvavo tik artimiausi žmonės.

“Džiaugiuosi, kad pavyko pasislėpti nuo žurnalistų ir šią svarbią dieną praleisti savų žmonių rate”, - sakė dainininkė. Vakar ji medaus mėnesiui išvyko į Turkiją, o grįžusi surengs paskutinius savo pasirodymus.

“Dar iki rugsėjo 1 dienos koncertuosiu Palangoje bei Šventojoje, tad mano gerbėjai turės paskutinę galimybę išvysti mane scenoje. Vėliau jiems liks tik mano dainos”, - teigė Geltona.

Ekstremali fotosesija

Praėjusią savaitę atlikėjas Soliaris, kurio daina “Noriu išskrist” vis dažniau skamba radijo stočių eteryje, fotosesijos metu patyrė ekstremalių pojūčių.

“Kadangi fotografuotis teko ant labai aukšto pastato stogo, buvo pakankamai nejauku, nes vėjo šuorai dideliame aukštyje yra tikrai gąsdinantys, ypač būnant prie krašto. Bet nuotraukos - tikrai įdomios, tad dėl jų vertėjo šiek tiek rizikuoti”, - sakė dainininkas.

Šiuo metu Soliaris intensyviai dirba įrašinėdamas savo debiutinį albumą. Pasak jo, jau įrašyta ne viena daina. “Džiaugiuosi, kad “Noriu išskrist” patinka žmonėms. Man labai svarbu, kad mano kūryba būtų įdomi ne tik man, bet ir kitiems”, - sakė solinę karjerą pradėjęs atlikėjas.

Intensyvus grafikas

“Mango” merginos toliau intensyviai koncertuoja bei pristatinėja savo naują dainą “Ėjom”, kuri jau skamba per radijo stotis.

“Nėra lengva, kai kiti atostogauja, o mums tenka koncertuoti, bet tikrai surandam laiko pailsėti ir pasilepinti saule paplūdimyje. Mes gyvename Klaipėdoje, o beveik visi pasirodymai vyksta pajūryje, tad tokią galimybę nuolat turim. Turbūt vasaros metu muzikantai iš Vilniaus ir Kauno, dažniau nei įprasta grojantys kurortuose, supranta, kaip mes jaučiamės, kai mums ne sezono metu tenka važinėti iš vieno Lietuvos galo į kitą”, - teigė “Mango” merginos.

Kroatijoje neužtruko

Naujausia grupės “LT United” daina “Fashion Show” praėjusį ketvirtadienį atidarė Zagrebe vykusius Kroatijos mados apdovanojimus. Lietuvių grupė į šiuos jau ketvirtą kartą nacionalinės Kroatijos televizijos HRT organizuojamus apdovanojimus “Fashion Oscar” buvo pakviesta kaip pagrindinis svečias. “LT United” muzikantai vieninteliai iš atlikėjų tą vakarą į sceną lipo du kartus - jiems taip pat buvo patikėtas ir šio renginio uždarymas.

Zagrebo senamiestyje esančioje kavinėje “Gradska Kavana” vykusiame renginyje taip pat pasirodė keli Kroatijos atlikėjai bei Bosnijai ir Hercegovinai šių metų “Eurovizijoje” atstovavusi grupė “Hari Mata Hari”. Pusantros valandos trukusį renginį vainikavo “LT United” hitas “We Are the Winners”. Renginio prodiuseriai negailėjo komplimentų tiek šiam kūriniui, tiek ir pirmą kartą nuskambėjusiai dainai “Fashion Show”, kurią publika iš karto ėmė dainuoti kartu su atlikėjais.

“LT United” muzikantai pasirodymui į Zagrebą buvo išvykę penkiese, nes prieš pat kelionę susirgo Saulius Urbonavičius. Tuo tarpu Marijus Mikutavičius dalyvauti šiame pasirodyme atskrido iš Vokietijos, kur stebėjo pasaulio futbolo čempionato rungtynes.

Dėl įtempto grafiko “LT United” delegacija negalėjo ilgiau užsibūti Zagrebe. Grupės narys Viktoras Diavara kitą dieną jau skubėjo į Vokietijos mieste Sonderhauzene vykusį grupės “Skamp” koncertą miesto šventėje. Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas jau rengėsi šeštadienio koncertui Vilniaus klube “Tamsta”.

Kūriniu “We Are the Winners” europinio populiarumo sulaukusi grupė “LT United” naujausią savo dainą “Fashion Show” pristatys ir Lietuvos klausytojams. Liepos mėnesį numatomas grupės pasirodymas Klaipėdoje vyksiančioje Jūros šventėje. Nekantriausi “LT United” gerbėjai jau šią savaitę galės parsisiųsti dainos “Fashion Show” polifoninę melodiją. Šiuo metu Lietuvoje išleisto debiutinio “LT United” kompaktinio singlo “We Are the Winners” pardavimai artėja prie platininio tiražo.

“Čia ir dabar”, “Muzikos žinių” inf.