Italo ir lietuvio duetas sulaukė publikos ovacijų


2004-10-15
Italo ir lietuvio duetas sulaukė publikos ovacijų

Klipo filmavimą primins vagystė

“Esu beveik tikras, kad vaizdo klipas dainai “Epizodai” tikrai laimės kokį nors prizą “Tango TV” laidos “Tangorama” rengiamame lietuviškų klipų konkurse”, - tvirtino šiauliečių repo grupės JBC lyderis Broo. Vienoje lietuviškam hiphopui skirtoje interneto svetainėje pateiktas “Epizodų” vaizdo klipas sulaukė nemažai puikių įvertinimų. “Įdomiausia, jog šį vaizdo klipą kūrėme patys, be jokio scenarijaus - tiesiog važinėjome po Šiaulius ir filmavomės įvairiausiose vietose: geležinkelio stotyje, prie viaduko, statybų aikštelėje. Medžiagą vaizdo klipui nufilmavome per kelias dienas, o ją sumontavau per mėnesį. Būčiau ir greičiau viską padaręs, tačiau nemažai laiko atėmė albumo įrašai ir kiti darbai”, - pasakojo reperis. “Epizodus” grupės lyderis ilgam atsimins ne tik todėl, kad tai yra pirmasis jo savarankiškai sukurtas vaizdo klipas. Netrukus po to, kai buvo nufilmuota visa “Epizodų” medžiaga, ilgapirščiai nušvilpė reperio vaizdo kamerą. “Dabar kuriu filmą apie Lietuvos hiphopo judėjimą, todėl kamerą tenka skolintis iš bičiulių”, - pasakojo vaizdo darbais rimtai susidomėjęs dainos “Adriano”, radijo stočių populiariausių dainų sąrašuose šoktelėjusios į labai aukštas vietas, atlikėjas.

Pajuto rokenrolo dvasią

“Pajutau tikrąją rokenrolo dvasią. Girdint, kaip už nugaros kala būgnai ir skamba gitaros, kraujas prisipildė adrenalino, o širdis - puikių emocijų”, - tokie įspūdžiai liko atlikėjui Andrė po pasirodymo scenoje kartu su legendine roko grupe “Bix”. Praėjusį penktadienį atnaujinto klubo “Tango Arena” atidarymo šventėje tik prieš porą mėnesių su daina “Mes negalim” išgarsėjęs dainininkas kartu su Samu, pritariant grupės muzikantams bei DJ Mamania, “gyvai” atliko vieną garsiausių “biksų” kūrinių “Kas iš to?” Pasak Andrė vadybininkų, atlikėjas kartu su “Bix” šį kūrinį atliko pirmą ir paskutinį kartą, nes fantastiško publikos palaikymo sulaukęs pasirodymas buvo išskirtinis. Dar kartą Andrė ir Samą dainuojant “Kas iš to?” netrukus galės išvysti tik televizijos žiūrovai - kai bus parodyta laida apie “Tango Arenos” atidarymą. Lietuviškos muzikos mėgėjai greitai išgirs ir naują, rudeninio liūdesio ir meilės kupiną Andrė kūrinį “Ten, kur tu ir aš”.

Apsišaukėlė išaiškinta

“Džiaugiuosi, kad pagaliau išaiškėjo tiesa. Juk nemalonu žinoti, jog kažkas naudojasi mano vardu, norėdamas tapti populiarus. Pasisavinti kokio nors žinomo atlikėjo vardą ir pasinaudoti nedidelių radijo stočių neapsižiūrėjimu - tai paprasčiausias būdas, kaip išgirsti savo dainą, - taip apie neseniai kilusį ir greitai pasibaigusį skandalą pasakojo atlikėja Taja. - Gaila, jog mergina nenorėjo populiarumo ir tikrojo įvertinimo sulaukti kaip originalų sceninį pseudonimą susigalvojusi atlikėja”. Neseniai Taja buvo priblokšta žinios, kad jos sceninį vardą savanaudiškiems tikslams naudoja kažkokia mergina. Tačiau atlikėjos vadybininkai netrukus išsiaiškino šią istoriją ir kas į ją įsivėlė. “Džiaugiuosi, jog su manim dirba žmonės, galintys išsiaiškinti įvairiausius nesusipratimus. Dabar man vienai belieka nuspręsti, ar susisiekti su šia mergina. Svarstau, ir kokių priemonių imtis, kad tokie dalykai ateityje nepasikartotų”, - sakė Taja.

Per vakarą du koncertai

Praėjusį penktadienį grupė “Skamp” savo naujausią albumą “Reach” pristatė net dviejuose Kauno klubuose - “Oazėje” ir “Los Patrankos”. Buvo planuota, kad koncertas klube “Los Patrankos” bus uždaras ir skirtas tik KTU studentams, bet atvykę į Kauną muzikantai sužinojo, kad šis koncertas atviras. “Žinoma, tokia naujiena nedžiugino klubo “Oazė”, su kuriuo buvo sutarta dėl oficialaus albumo pristatymo Kaune. Tik jie suvokė, kad mes dėl tokio nesusipratimo nekalti”, - sakė Erika. Tačiau šis nesusipratimas išėjo visiems į naudą - Kaune įvyko du anšlaginiai koncertai ir visi buvo patenkinti: abu klubai - pilnomis salėmis, o grupė - dvigubu albumo pristatymu. “Mes labai domimės, kaip žmonės reaguoja į naujas dainas. Tai padės mums apsispręsti, kuris kūrinys taps kitu radijo kūriniu”, - sakė “Skamp” nariai. Šiandien albumas bus pristatytas Panevėžio klube “Egivela”. Muzikantai pasirūpino, kad, klubą patektų ir nepilnamečiai. Jų teigimu, visi gerbėjai yra brangūs.

“Čia ir dabar”, “Bombonešio” bei “Muzikos žinių” inf.