Išrinkti parodos konkurso nugalėtojai


2004-05-15
Išrinkti parodos konkurso nugalėtojai

Vakar paskelbti parodos “Kaunas 2004” konkurso laimėtojai. Iš viso šiais metais konkurse dalyvavo 16 įmonių ir organizacijų, jos pateikė 19 paraiškų.

Parodos produktu tapo UAB “Kauno liftai” už gaminį “Kauno liftas”. Parodos paslaugos nominacijoje nugalėjo Kauno Europos verslo informacijos centras už paslaugą “Verslo partnerių paieška, naudojant modifikuotą Europos verslo informacinių centrų verslo partnerių paieškos duomenų bazę” ir Kauno technologijos universiteto Inovacijų ir informacijos skyrius už paslaugą “Technologijų partnerystė”.

Į sėkmingiausio smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros pavyzdžio prizą pretendavo kelios įmonės, tačiau jis niekam neskirtas. Sėkmingiausia investicija į naujovių diegimą pripažinta UAB “Kauno energetikos remontas” naujovė “Ekskavatorių kaušai”.

Už geriausią mokslinį sprendimą, sukurtą Kaune, apdovanota UAB “Katra” už sprendimą “Būsto kompiuteris”. Estetiškiausiu pripažintas UAB “Equinox Europe” stendas - už inovatyvų ir aiškų paslaugos “Logistikos procesų optimizavimas: paslaugos ir sprendimai” pateikimą. Nominacijos “Aktualiausias pranešimas verslo visuomenei” nugalėtojas bus paskelbtas po parodos.

KD inf.