Ir sportiški žmonės valgo riebų tortą


2004-01-17
Darius SĖLENIS
Ir sportiški žmonės valgo riebų tortą

Lieknos moterys ir sportiški vyrai leido sau išgerti alaus, šampano, vyno ar net stipresnių gėrimų, pasimėgauti keptomis bulvytėmis ir riebiais padažais. Ilgiau nei penkerius metus gyvuojančio Kauno sveikatingumo centro “Conangym” renginiui, pavadintam “Ne vien tik retro”, vadovavo žavioji aktorė Nijolė Narmontaitė, vakarėlį pradėjusi trumpa simboliška istorija apie meilę. Meilę, kurią išgelbėjo laikas.

Įvairių kvepalų aromatais dvelkiančiame klube “Siena” vakaro vedėją trumpam pakeitė Kauno muzikinio teatro solistai, du kartus į sceną “atšliaužė” moteris-gyvatė Odeta, kurios kūno lankstumas užbūrė visus “Conangym” trenerius, narius ir svečius.

Vėl į sceną užkopusi N.Narmontaitė paskelbė, kad sveikatingumo centro narių laukia įvairiausios nominacijos. “Ne vyras, o šakės”, “Devintasis prakaitas”, “Seks bomba” ir “Seks dievaitis”, “Mis figūra” bei “Raumenų kalnas”, “Mis užuomarša”, “Didžiausia aistronaša”, “Didžiausia pleputė”, “Beždžionės metų simbolis” - labiausiai apžėlęs vyras arba moteris, dažniausiai save apžiūrinėjanti veidrodyje...

“Nepamirškime, kad turime kalnus dovanų”, - priminė N.Narmontaitė, o nominantai scenoje gėrė alų, spaudė kamštelius, atsilošę privalėjo pralįsti po medine kartele, žinoma, jos nekliudydami. Į žaidimus buvo įtrauktas ir Kauno vicemeras Erikas Tamašauskas, kuris, ant pečių užsikėlęs moterį, ne darė pritūpimus, bet... užsirūkė. Šventės proga sveikatingumo centrą “Conangym” pasveikino šampanu besimėgavusi estė, kuri “laužyta” rusų kalba priminė, kad “Lietuva, Latvija ir Estija - trys sesės”.

Artėjant vidurnakčiui, į salę įneštas 12 kilogramų svorio tortas su sveikatingumo centro logotipu. Sportiški žmonės tą naktį saldumynų neatsisakė, o linksmybes pratęsė beveik iki 2 valandos nakties.