Dainininkas pasipriešino Europos kikbokso čempionui


2003-08-22
Dainininkas pasipriešino Europos kikbokso čempionui

Anšlaginė “Mango” vasara

“Mango” merginos šią vasarą studijoje praleido daug mažiau laiko nei planavo ir todėl abejojama, ar naujas grupės albumas rudenį tikrai bus įrašytas.

“Tokios įtemptos koncertinės vasaros dar nebuvo per visą grupės istoriją. Dėl gausybės koncertų teko ne kartą koreguoti planus, o kai kurių projektų visai atsisakyti. Dabar albumo įrašai - pirmoje vietoje, padarysime viską, kad užbaigtume juos laiku ir tinkamai naują darbą pristatytume gerbėjams”, - pasakojo “Mango” narė Rima.

Po neplanuotos grupės veiklos pertraukos pavasarį, “Mango” visiškai pamiršo apie teisėtą vasaros poilsį. “Tam visiškai neturime laiko, nes koncertų ypač gausu ir visi jie anšlaginiai. Anksčiau pagalvodavau: ar daug žmonių šiandien ateis į koncertą? Šią vasarą tokias mintis jau pamiršau. Ar tai ir vadinama “populiarumo viršūne”? Jei taip, metas pagalvoti apie pasitraukimą. Juk sako, kad reikia išeiti tada, kai esi “populiarumo viršūnėje”, - svarstė Rima.

Deivis prieš kikbokso čempioną - lygiosios

Šiandien per TV3 bus rodoma “Ringo riterių” dvikova, kurioje rungsis Deivis ir Europos kikbokso čempionas Piotras Ivankovas. Kova nufilmuota praėjusią savaitę.

“Susilažinau su savo leidėju, kad ringe prieš čempioną išsilaikysiu vieną raundą - 2 min. Tiek ir koviausi. Priešininkas už mane buvo daug aukštesnis ir stambesnis (ūgis apie 186 cm, svoris - 80 kg). Nenorėjau nokauto, todėl teko pasistengti”, - pasakojo Deivis.

Paauglystėje kikboksą lankęs dainininkas tikino, kad dvi minutės šios kovos jam atrodė kaip pusė gyvenimo. “Nežinau, ar čempionas man nuolaidžiavo, bet aš jo tikrai negailėjau. Nuo stiprių jo smūgių mane gelbėjo ir žemas ūgis - pasilenkdavau ir jis nepataikydavo”, - sakė dainininkas.

Kitą dieną Deivis pajuto, kad vis dėlto kelis stiprius smūgius į krūtinę ir šonus jis gavo. “Nors šonkaulius jis man pavelėjo, labai džiaugiuosi, kad koviausi. Adrenalino gavau visiems metams”, - sakė dainininkas.

Geltona netaps budiste

Po pranešimų, kad Dija susidomėjo Tibeto kultūra ir joga, pasklido kalbos, kad dainininkė planuoja tapti praktikuojančia budiste.

“Ei, nereikia persistengti! Aš tiesiog domiuosi kultūra, religija ir papročiais. Man patinka sveikai gyventi ir savo malonumui užsiimti joga, bet tikrai nesirengiu užsidaryti Tibeto vienuolyne ir priimti budizmo tikėjimą”, - kalbas paneigė mergina.

Dainininkė prisipažino, kad naujasis pomėgis daro įtaką jos kūrybai. “Bet jaučiu ribą, nauja daina “Apkabink mane” turi lengvą rytietišką atspalvį, bet ne daugiau”, - juokėsi atlikėja. Šią dainą bus galima išgirsti TV3 sezono atidarymo šventėje šį sekmadienį.

Seržas Fino - albumo nuojauta

Dainininkas ir prodiuseris Seržas Fino nusprendė pristatyti radijo stočių klausytojams dar vieną kūrinį - “Šiam pasauly”.

“Iš tikrųjų ilgai svarsčiau, ar verta siūlyti šį kūrinį radijo stotims, nes tai nėra lietuviškos popmuzikos pavyzdys, - kalbėjo Seržas. - Veikiau tai miela lyriška kompozicija. Ši daina - greičiau eksperimentas, o ne bandymas labiau išpopuliarėti. Tiesiog labai įdomu, kaip reaguos klausytojai”.

Seržas Fino labai rimtai galvoja apie savo albumo išleidimą. “Nors turiu jau 20 savo kūrybos dainų ir ne viena jų sėkmingai skambėjo radijo stočių eteryje, labai ilgai brandinau šią mintį. Vis atrodo, kad išleidęs albumą nespėsiu įdėti kelių nuostabių kūrinių, kurie skamba dar tik mano mintyse. Tačiau jaučiu, kad išleidimo akimirka nenumaldomai artėja”, - šypsodamasis sako romantiškasis daugelio Lietuvos popmuzikos žvaigždžių prodiuseris, dainų autorius bei atlikėjas Seržas Fino.

Nauja grupė - “Fate”

Radijo stotyse jau antrą savaitę sėkmingai skamba naujos grupės FATE debiutinis kūrinys “Žmonės iš kitur”. Grupę “Fate” sudaro 4 vaikinai, jos lyderiai ir įkūrėjai - broliai Tadas (Čipsas) ir Liudvikas. Apie muziką jie svajojo nuo pat mažens, gal todėl, kad ir jų tėvas - Arvydas Vilčinskas, kurio dainos skambėjo visoje ką tik nepriklausomybę atgavusioje Lietuvoje, taip pat muzikantas.

Kartu su tėčiu pradėjęs koncertuoti dabartinis “Fate” vokalistas Tadas (tuomet jam buvo 8-eri), vėliau, 12-os, su grupe “Medus” gastroliavo ir JAV. Vaikinai groja visame pasaulyje populiarų, gimusį Amerikoje stilių R’n’B. Be to, jų muzikoje galima atrasti ir soul bei hip-hopo elementų. “Fate” pavadinimas atsirado spontaniškai, kalbantis apie grupės likimą.

Visi “Fate” nariai - studentai.

“Čia ir dabar” bei “Bombonešio” inf.