„Pop Star Bar” - argentinietis ir stiliaus mados


2009-06-18
Darius Sėlenis
„Pop Star Bar” - argentinietis ir stiliaus mados

Penktadienį, nuo 22 valandos „Pop Star Bar” žurnaluose liaupsinamas diskotekų herojus iš kurortinių romanų sostinės Majamio - Jazzy Eyewear. Su geriausiais house atlikėjais iš už Atlanto lyginamas prodiuseris į Lietuvą atvyksta pirmą kartą.

Šią ypatingą house naktį renginyje „RyRalio@ Pop Star Bar“ pasirodys ne tik argentiniečių kraujo turintis amerikietis, bet ir patys „RyRalio” - Lauris Lee bei Karalius.

Su vieninteliu pasirodymu į Baltijos šalis atvykstantis Jazzy Eyewear yra mylimiausias Majamio house muzikos prodiuseris, daugybės singlų bei keleto albumų autorius, garsiosios house įrašų kompanijų „So Sound” ir „Uma“ bosas.

Seksualus didžėjus iš Majamio į Lietuvą atvyksta padegti šokių aikštelės novatorišku ir eklektika pulsuojančiu skambesiu. Jazzy Eyewear savo grojamą muziką apibūdina kaip San Franciskui, Čikagai ir Notingemui būdingų house stilių mišinį.

Argentiniečio setas nė iš tolo neprimins Majamiui įprasto netikrumo, sintetikos, dirbtinės šypsenos ir plastikos chirurgų skalpeliais sukurtos silikoninės apgaulės. Pats didžėjus prisipažįsta, kad visa tai jam labiausiai ir nepatinka visada saulėtame Majamyje. Tad šio penktadienio house diskotekoje iki ryto viskas bus tikra ir nuoširdu.

Šeštadienį, nuo 22 valandos „90s“ muzikos ir stiliaus mados vėl grįš į „Pop Star Bar“. „Culture Beat“, „2Unlimited“, „Technotronic“ ar „Snap“ įrašus grojantis sostinės didžėjų duetas Sania ir Dyp atsikvėpė ir vėl kviečia į savo jau kultiniu tapusį renginį „Pump up the 90's“.

Amžinai populiarūs ir nemirtingi, tik gerą nuotaiką skleidžiantys pop himnai šį savaitgalį vėl kvies žmones ypatingai pasidabinti ir pasiruošti. Ryškiaspalviai getrai, išpūsti, blizgūs drabužiai, auksinės grandinės, spalvoti sportiniai bateliai, ant kaklo kabantys „Mercedes Benz“ ženklai, keisti akiniai ar apdriskę džinsiniai švarkeliai - tai tik kelios „Pump up the 90's“ didžėjų idėjos.